MVK Opleiding

Nieuw en flexibel

Modulair af te nemen!

MVK Opleiding Sdu

Programma Docenten Tickets Locatie Onze brochure
Studieprogramma   Docenten   Inschrijven   Locatie   De studiehandleiding

 


Wilt u zich specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden? Kies dan voor de MVK Opleiding van Sdu. Wij leiden u op tot vakbekwaam Middelbaar Veiligheidskundige, waarbij de nadruk ligt op het feit dat we u niet alleen trainen als vakmens, maar ook als mens in uw vak. De opleiding is flexibel ingestoken, en dat is uniek.
 
Onze opleiding is opgedeeld in 3 modules. U kunt zich inschrijven voor de gehele opleiding. U kunt er ook voor kiezen om  eerst deel te nemen aan Module 1, waarna u vakkundig preventiemedewerker bent, om daarna aansluitend of op een moment dat het u beter uitkomt, deel te nemen aan Module 2/3, om het erkende diploma Middelbaar Veiligheidskundige te behalen.

De opzet van de opleiding

De opzet en leermethode van deze opleiding zijn erop gericht dat u uzelf als deelnemer ontwikkelt tot een deskundige die vakkennis en vaardigheden bezit waarmee u invloed kunt uitoefenen op de veiligheid en gezondheid in de organisatie. Hoe hebben we dit gerealiseerd in onze opleiding?
 
Deze MVK Opleiding biedt een duidelijke en flexibelestructuur, maar we bieden u ook extra's die boven de MVK-eisen van Hobéon-SKO uitkomen. De opleiding leidt u op aan de hand van vier onderdelen:
 1. Kennis van risicomanagement  en de wet- en regelgeving. 
 2. Specifieke gevaren (zoals gevaarlijke stoffen) en praktische preventie 
 3. Vaardigheden die u nodig hebt om invloed uit te kunnen oefenen (o.a. adviseren, overleggen, instructie geven, onderzoeken) 
 4. Praktijkgerichte doe-vormen
Tijdens de interactieve lessen gaat u diep in op de stof en haalt zo een hoog rendement uit de opleiding. Door het gebruik van lesmiddelen als toetsen, rollenspellen en training cards neemt u de kennis snel en goed op. U behaalt resultaten voor uzelf, uw werkgever, of opdrachtgever en de medewerkers.  
 

Waarom voor Sdu kiezen?

Wat deze opleiding uniek maakt is dat wij kiezen voor een flexibele structuur van Modules. U hoeft niet gelijk de hele opleiding af te nemen, maar kunt ook eerst starten met Module 1 om daarna door te stromen naar Module 2/3. Maar er zijn meer redenen waarom u voor ons moet kiezen. De MVK Opleiding bij Sdu biedt.
 
De MVK Opleiding bij Sdu biedt:
 • Bedrijven de gelegenheid om medewerkers te scholen tot deskundigen op het gebied van Arbowet en VCA
 • De unieke mogelijkheid om de opleiding in delen te volgen (eerst Module 1 en daarna Module 2/3) 
 • De deelnemers na Module 1 al een waardevol diploma preventiekundige
 • Extra veel aandacht voor actuele ontwikkelingen in de markt. We willen dat u na de opleiding een goede start maakt en niet begint met een achterstand
 • De Kingo Simulatie®, waarbij regelmatig aan de hand van gesimuleerde praktijksituaties uw vaardigheden worden getraind
 • Persoonlijke begeleiding door docenten
 • Voortdurende monitoring tijdens de leergang van uw vorderingen door middel van o.a. korte toetsen aan het begin en einde van de lesdagen
 • VCA-VOL examen in Module 1, volgens de nieuwe exameneisen > een all-in-prijs (incl. lesmaterialen, examens en eventueel herexamens en scriptiebegeleiding 
 • Tijdens en na de opleiding kunt u bij ons terecht voor deskundige en begrijpelijke informatie over specifieke gevaren. 
Met andere woorden, onze MVK Opleiding biedt een toekomstbestendige ontwikkeling van u tot Middelbaar Veiligheidskundige, met aandacht voor actuele informatie, theoretische kennis en vaardigheden!
 
Studiehandleiding
 

Tijdsinvestering

De opleiding beslaat 3 modules met 5 lesdagen per module, maar ook vraagt de opleiding om thuisstudie en het uitwerken van opdrachten binnen uw organisatie. Voorafgaand aan de lesdag heeft u de opdrachten volgens de studiewijzer uitgevoerd.
 

Zomeraanbieding: tot wel 20% korting!

Zomeraanbieding  

Schrijf u in vóór 23 september a.s. voor Module 1 of voor de hele opleiding en krijg tot wel 20% korting! Bekijk hier deze zomeraanbieding >>

Een kans die u niet mag missen... Vraag vandaag nog de gratis studiehandleiding aan

 

 

Reacties van professionals die de opleiding al volgden

“Goed gekozen lesstof, met goede leermiddelen, werkvormen en docenten”
 
“Praktijkgericht, goed georganiseerd, maar wel pittig”
 
“Je leert echt een vak!”
 
“Mijn werkgever is enthousiast over mijn vorderingen”
 
“Ik heb intern promotie gemaakt”
 

Locatie

Locatie

        

Van der Valk Utrecht

Routenbeschrijving naar het Van der Valk >>

Winthontlaan 4 -6
3526 KV Utrecht

030 - 8000 800

     WTC Rotterdam

Volg ons

 

Twitter @douanecongres @SduEvents    LinkedIn Sdu HSE

 


Deze opleiding wordt u aangeboden door:

 

Sdu    GPM training & consult     Toxic