Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Drie diploma’s in één opleiding!

Uw investering

Uw financiële investering
De totale opleiding komt op een investering van € 5.500,- p.p. (excl. btw)*. 

Dit is een all-in prijs, dus inclusief lesmateriaal, examen of eventueel herexamen. Ook hoort bij de prijs een intensieve begeleiding van de bedrijfsopdrachten en eindscriptie.

 
Onderdelen
 
Investering
 
Hele opleiding € 5.500,- p.p. (excl. btw)
Module 1 € 1.850,- p.p. (excl. btw)
Module 2/3* € 3.700,- p.p. (excl. btw)

 

Bekijk hier welke onderwerpen er in Module 1 en Module 2/3 aan bod komen,

* Modules 2 en 3 moeten gelijktijdig worden afgenomen en kunnen dus niet los van elkaar worden gevolgd.
 
 
Uw tijdsinvestering
De totale opleiding bestaat uit 15 lesdagen (5 per Module), maar ook vraagt de opleiding om thuisstudie en het uitwerken van opdrachten binnen uw organisatie. Voorafgaand aan de lesdag heeft u de opdrachten volgens de studiewijzer uitgevoerd.
 
Naast de lesdagen moet u ook privétijd vrij maken voor deze opleiding.
  • Voor elke trainingsdag bereidt u zich voor volgens de aanwijzingen van de studiewijzer. Dit betekent altijd dat de lesstof voor de komende trainingsdag wordt bestudeerd. Bij aanvang van de lesdag wordt er een toets uitgevoerd over deze lesstof en helpen we u verder met de lastige onderwerpen.
  • Tijdens de gehele opleiding voert u 4 opdrachten (in Module 1 zijn dit twee bedrijfsopdrachten en nog eens twee opdrachten in Module 2) uit in het eigen bedrijf. Hierover schrijft u een rapport dat wordt beoordeeld. Bij onvoldoende kwaliteit moet dit rapport worden aangepast.
  • Gedurende Module 3 voert u een eindopdracht uit. Dat is een onderzoek waarover u een scriptie schrijft, die voor de examencommissie wordt toegelicht en verdedigd.
  • Voor de drie verplichte theorie examens (twee in Module 1 en één in Module 2/3), zult u de lesstof moeten doornemen.